Distribution

Vi håndterer distributionsopgaver i Danmark, Norge og Sverige

HFLYT tilbyder distributionsløsninger til store og små virksomheder, som ønsker en professionel, fleksibel og effektiv samarbejdspartner. Vores vognpark består af kassebiler, lastbiler og trækkere, som kan håndtere kørsel af pallegods, tørgods, kølevarer og Walking floor transport. Vi udfører både Full load og partigods opgaver, og vi kører i Danmark, Norge og Sverige.

Full load og partigods
Når vi kører fuld load transport, afhenter vi varer hos afsenderen og leverer direkte til modtageren. Vi tilbyder dag-til-dag-levering og dør-til-dør transport. Når vi kører partigods, kan vi enten lave en regulær aftale eller transportere et enkelt større parti gods, hvis du blot har brug for en løsning nu og her.
 
Vil du høre mere?
Vi har mange års erfaring med distribution, og vi tilbyder vores kunder kørsel i det meste af Skandinavien. Vi kører for nogle af Danmarks største virksomheder, og vi kører i dag med alt fra byggematerialer til dagligvarer. Kontakt os på telefon +45 2548 6001 for at høre mere, eller udfyld vores kontaktformular. Vi er altid glade for at høre fra dig.

Vi tilbyder

  • Transport af full-load og partigods

  • Dag-til-dag levering

  • Transport direkte fra afsender til modtager

  • Distribution i Danmark, Norge og Sverige

Scroll til toppen