Skal din virksomhed flytte?

Skriv til os, og få et uforpligtende tilbud → her

Skal jeres virksomhed flytte i nye lokaler? Så er det vigtigt at vælge et flyttefirma, som har erfaring med opgaven. Hos HFLYT har vi taget os af erhvervsflytninger i mange år, og vi sender altid erfarne flyttefolk ud på vores opgaver. Vi lover at klare jeres flytning effektivt, og vi tager godt vare på jeres ejendele i processen. Vi klarer alt fra nedpakning til transport og opsætning, og vi flytter for små, mellemstore og store virksomheder.

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. +45 2548 6001, skrive til os eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud på jeres erhvervsflytning. Tilbud er altid uforpligtende.

Undgå spildt arbejdstid, når I skal flytte kontor 

Der kan være meget at se til, når man skal flytte i nye lokaler. Der er dog ingen grund til at lade en flytning gå ud over jeres arbejdstid. Uanset størrelsen på jeres virksomhed klarer vi flytninger effektivt og udenfor normal kontortid. Er I en stor virksomhed, kan vi for det meste klare flytningen på en weekend. Er I en lille eller mellemstor virksomhed, kan det måske klares på en enkelt dag. Skal I blot have flyttet rundt på inventar inden for kontorets vægge, klarer vi også det.

En totalløsning eller hjælp til dele af jeres erhvervsflytning?

Hos HFLYT klarer vi alle opgaver, der vedrører firmaflytning. Vi pakker ned, vi transporterer, vi pakker ud og opsætter møbler efter jeres anvisninger. Kort sagt tager vi os af alt, som omhandler jeres virksomhedsflytning. I behøver derfor ikke at bruge hverken tid eller kræfter, når I skal flytte i nye kontorlokaler. Ønsker I blot hjælp til dele af flytningen, er vi selvfølgelig også behjælpelig med det.

Effektiv og pålidelig erhvervsflytning i hele landet

Hos HFLYT kan vi klare erhvervsflytninger i hele landet. Vi er lokaliseret i Glostrup, men hjælper meget gerne til, hvis I skal flytte til andre dele af landet. Vi kan også klare en flytning til udlandet. Har I brug for at få opbevaret hele eller dele af jeres inventar i kortere eller længere perioder, har vi opbevaringsplads på vores opvarmede lager.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Prisen afhænger af størrelsen på jeres kontor, på mængden af det I skal have flyttet, og hvor I skal flytte fra og til. Inden en flytning får I altid besøg af en flyttekonsulent, som efter en gennemgang af kontoret giver jer en pris. I er altid velkomne til at booke et gratis besøg af en af vores dygtige flytterådgivere på tlf. +45 2548 6001. I kan også skrive til os, eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender  tilbage til jer hurtigst muligt.

Vi tilbyder:

  • Gratis besøg af flyttekonsulent
  • Uforpligtende tilbud
  • Kvalificeret rådgivning
  • Erfarne flyttefolk
  • Mulighed for del- eller totalløsning
  • Flytning af hele kontor og intern flytning
  • Flytninger i indland eller til udland


Klik for at udfylde vores kontaktformular