FLYTNING OG TRANSPORT

Når du skal flytte eller have transporteret noget, skal det ske både sikkert, effektivt og økonomisk.

HFLYT er en selvstændig transportvirksomhed som håndterer alle former for transportopgaver, herunder transport af gods, privat- og erhvervsflytninger samt køletransporter.

HFLYT

Hos HFLYT har vi specialiseret os i at yde den bedste service overfor kunderne. Det er vores mål, at du, som kunde, skal føle dig helt tryg ved din flytning/transport og derfor håndterer vi hver opgave med særlig opmærksomhed og professionalisme.

Har du en transport, stiller HFLYT meget gerne op – både til enkelte transportopgaver og til fast kørsel efter nærmere aftale. Vi råder også over kølebiler, hvis der er behov for transport af kølevarer.

Mange virksomheder har behov for transport eller flytning af f.eks. møbler indenfor firmaets fire vægge. Dette er en opgave, som vi har stor erfaring indenfor, og som vi også meget gerne giver et tilbud på.

Vi har vogne i alle størrelser, så ingen opgave er for stor eller for lille.

Uanset hvad dit transportbehov er, så kontakt HFLYT næste gang du har brug for en flytning, en transport eller har brug for ekstra kapacitet – til en opgave som skal løses hurtigt og professionelt.

Kontakt os
Få et uforpligtende tilbud på din næste flytteopgave

    Telefon

    Rabatkode