Om HFLYT

Vores historie

Vi har 15 års erfaring i flytte- og transportbranchen

I 2005 startede Stephan Høyer HFLYT som en lille enkeltmandsvirksomhed med 1 bil. Allerede fra starten blev der lagt stor vægt på god kommunikation med kunden lige fra prisforespørgsel til flytningen var fuldført. Samtidig var det vigtigt for os, at kunden med tryghed kunne overlade flytningen af deres vigtigste ejendele eller andet materiel til os. Dette var med til at give kunden en god oplevelse, uanset hvilket transportbehov kunden havde.

I perioden 2007 til 2013 var HFLYT en del af 3×34 Transport og dermed en del af et større fælleskab med mange samarbejdspartnere. Grundet et ønske om vækst som ikke matchede 3×34 Transports profil, valgte HFLYT at forlade samarbejdet. Efter samarbejdet med 3×34 Transport var tiden moden til at prøve kræfter med nye forretningsområder som logistik, specialflytninger, og opbevaring.

På kort tid blev efterspørgslen stor, og der blev investeret i flere biler og mere lagerkapacitet. Med stor omhu ansatte vi personale, som forsat kunne levere vores ydelser med tillid og service som nøgleord. I dag mange år efter åbningen af HFLYT, er vi efterspurgte og har hver dag stor fokus på at give vores kunder stor tryghed og kvalitet.

I 2017 opkøbte vi Flyttemand Olsen. Flyttemand Olsen er i dag derfor drevet af HFLYT.

Scroll til toppen