Billig opbevaring i Glostrup

Har du brug for billig opbevaring i Glostrup? Vi opmagasinerer møbler, malerier, brugskunst, bøger, kontorinventar, specialgenstande og meget andet. Vi henter også meget gerne dine ting på din adresse og kører dem ud på vores lager for dig. Den samme service kan du selvfølgelig tilkøbe, når du ønsker at få dine ejendele hjem igen.

Find din pris

Har du brug for dag til dag opbevaring? Kontakt os, og få et godt tilbud. .

Boks 6 m2

308 kr. pr. md. ex. moms
385 kr. pr. md. inkl. moms

Palle

120 kr. pr. md. ex. moms
150 kr. pr. md. inkl. moms

Adgang til lager

400 kr. ex. moms
500 kr. inkl. moms

Sikker og overvåget opbevaring

Vores lager er opvarmet og tyverisikret. Vi anvender flyttebokse og paller til opbevaring. Alt inventar på paller bliver forsvarligt pakket ind. Har du brug for opbevaring i længere perioder, har vi opbevaring i bokse fra 308 kr. ex. moms pr. md. og palleopbevaring fra 120 kr. ex. moms pr. md. Skal du blot have dine ejendele opbevaret billigt i Glostrup for en kort tid, er vi altid behjælpelige med at finde en god pris til dig.

Skal du flytte?

Ønsker du billig opbevaring i Glostrup i forbindelse med en flytning? Vi har 15 års erfaring med flytninger for både private og erhverv, så du kan trygt lade os hjælpe dig med opgaven.

Sådan får du billig opbevaring i Glostrup

Kontakt os på telefon+45 2548 6001 for at booke opbevaring eller blot at høre mere. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage inden for en hverdag.

Hvad skriver vores kunder om os?

Scroll til toppen