Billig opbevaring i Glostrup

Kontakt os

Har du brug for billig opbevaring i Glostrup? Vi opmagasinerer møbler, malerier, brugskunst, bøger, kontorinventar, specialgenstande og meget andet. Vi henter også meget gerne dine ting på din adresse og kører dem ud på vores lager for dig. Den samme service kan du selvfølgelig tilkøbe, når du ønsker at få dine ejendele hjem igen.

Sikker og overvåget opbevaring

Vores lager er opvarmet, skadedyrsfri og tyverisikret. Vi anvender flyttebokse og paller til opbevaring. Alt inventar på paller bliver forsvarligt pakket ind. Vores lager ligger klods op ad vores kontor, så der er alting en at henvende sig til, hvis du får brug for hjælp. Har du brug for opbevaring i længere perioder, har vi opbevaring i bokse fra 212 kr. pr. måned og palleopbevaring fra 120 kr. pr. måned. Skal du blot have dine ejendele opbevaret billigt i Glostrup for en kort tid, er vi altid behjælpelige med at finde en god pris til dig.

Skal du flytte?

Ønsker du billig opbevaring i Glostrup i forbindelse med en flytning? Vi har 15 års erfaring med flytninger for både private og erhverv, så du kan trygt lade os hjælpe dig med opgaven.

Sådan får du billig opbevaring i Glostrup

Kontakt os på tlf. +45 2548 6001 for at booke opbevaring eller blot at høre mere. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage inden for en hverdag.

Find din pris

Har du brug for dag til dag opbevaring? Kontakt os, og få et godt tilbud. 

Priser er angivet eksklusiv / inklusiv moms

Boks 5.5 m3……….212 kr. pr. måned / 265 kr. pr. måned

Boks 7 m3………….308 kr. pr. måned / 385 kr. pr. måned

Palle………………….120 kr. pr. måned / 150 kr. pr. måned

Adgang til lager………120 kr. pr. gang / 150 kr. pr. gang