Hos HFLYT har vi flyttet for private siden 2005. Vi arbejder altid effektivt, og vi tager vores opgaver seriøst. Hos os får du derfor et professionelt flyttefirma, som lover at passe på dine ting, og som sætter den gode service højt.

Vi hjælper dig med alle dine flytteopgaver
Skal du flytte fra en studiebolig eller fra et treetagers hus? Hos HFLYT er vi vant til at tage os af både små og store flytteopgaver. Vi kan også klare alt fra nedpakning af din bolig til opsætning af persienner og samling af møbler. Vi tager også gerne turen til genbrugspladsen for dig, hvis du har møbler eller andet, som du ikke ønsker at medbringe til den nye bolig. Vi tilbyder også opbevaring, hvis du har brug for ekstra plads til dine ting i en kort eller længere periode.

Få et uforpligtende flyttetilbud
Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din flytning, sender vi gerne en af vores dygtige flyttekonsulenter forbi din bolig.  En flyttekonsulent kan foruden at give dig en pris, hjælpe dig med at finde den bedste løsning på din flytning.

Gratis lån af flyttekasser
Når du vælger os som din flyttepartner, låner du naturligvis flyttekasser gratis af os. Du kan låne kasserne i op til 14 dage fra flyttedatoen. Når du er færdig med at bruge kasserne, skal du blot kontakte os, så kommer vi og henter dem igen.

Vi giver 15 % rabat på alle flytninger bestilt i juni og juli 2020.

Brug koden: Sommer2020 ved booking. 

Vi tilbyder:

  • Gratis besøg af flyttekonsulent
  • Uforpligtende tilbud på flytning
  • Erfarne flyttefolk
  • Mulighed for del- eller totalløsning

Kontakt os

Telefon

Rabatkode