Flytning på Sjælland

Få et uforpligtende tilbud

Vi har flyttet for private siden 2005. Vi arbejder altid effektivt, og vi tager vores opgaver seriøst. Hos os får du derfor klaret din flytning hurtigt og nemt. Vi lover at passe godt på dine ting, og vi sætter den gode service højt. Vi tager os primært af flytninger i København, Storkøbenhavn og på Sjælland. Skal du flytte til andre dele af landet, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig med alt vedrørende din flytning

Skal du flytte fra en studiebolig eller fra et treetagers hus? Hos HFLYT er vi vant til at tage os af både små og store flytninger. Vi kan også klare alt fra nedpakning af din bolig til opsætning af persienner og samling af møbler. Vi tager også gerne turen til genbrugspladsen for dig, hvis du har møbler eller andet, som du ikke ønsker at medbringe til den nye bolig. Vi tilbyder også opbevaring, hvis du har brug for ekstra plads til dine ting i en kort eller længere periode.

Derfor skal du hyre et professionelt firma til din flytning

Det kan være fristende at tage imod et flyttetilbud fra et uautoriseret firma. Du skal dog huske på, at når du flytter med os, får du erfarne flyttefolk, som er trænet i at passe godt på dine ting. Derudover – skulle der mod forventning – ske skader på dine ejendele, er de selvfølgelig forsikret, når du booker din flytning gennem os.

Få et uforpligtende tilbud på din flytning

Ønsker du at få et uforpligtende flyttetilbud, sender vi gerne en af vores dygtige flyttekonsulenter forbi din bolig.  En flyttekonsulent kan foruden at give dig en pris, hjælpe dig med at finde den bedste løsning på din flytning.

Gratis lån af flyttekasser

Når du vælger os som din flyttepartner, låner du naturligvis flyttekasser gratis af os. Du kan låne kasserne i op til 14 dage fra flyttedatoen. Når du er færdig med at bruge kasserne, skal du blot kontakte os, så kommer vi og henter dem igen.

  • Gratis besøg af flyttekonsulent
  • Uforpligtende tilbud på din flytning
  • Erfarne flyttefolk
  • Gratis lån af flyttekasser

Flyttebil op til 50 m³ + 1 flyttemand

 

 

Pris: 600 kr. pr. time

Tilbud: 540,00 kr. pr. time

Priser er inkl. moms. Min. 2 timer

I weekender betales et tillæg på 100 kr. pr. time

Flyttebil op til 50 m³ + 2 flyttefolk

 

Pris: 1150 kr. pr. time

Tilbud: 1035,00 kr. pr. time

Priser er inkl. moms. Min. 2 timer

I weekender betales et tillæg på 200 kr. pr. time.

Fast pris?

 

Kontakt os for et godt tilbud.