Anmeldelser

Dette skriver vores erhvervskunder:

Susanne Fast

Executive Secretary, Fritz Schur Consumer Group

Fritz Schur Consumer Group har benyttet HFLYT i forbindelse med interne flytninger, ekstern flytning samt oprydning efter skybruddet. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet. Planlægningen af opgaverne foregår hurtigt og effektivt, og HFLYT har nogle fleksible og kvikke medarbejdere, som går til opgaven med godt humør og får tingene ordnet smidigt og til alles tilfredshed.

Nikolaj Thune Jacobsen

Site Manager, LNEurocom Teleservices A/S

HFLYT, Transport & Logistik har stået for vores interne flytning af ca. 230 arbejdspladser i forbindelse med total renovering. De er pålidelige, fleksible og punktlige, og det er tydeligt, at de gør alt hvad de kan for at levere præcis det der er aftalt. Over en periode på 6 måneder har de således sikret, at deres del af opgaven blev udført, således at vi ikke har haft udfordringer af nogen art.

Jacob Karlsen

Indehaver, Kalles KaffeNikolaj Thune JacobsenSite Manager, LNEurocom Teleservices A/S

Vi har benyttet HFLYT rigtig mange gange. De reagerer hurtigt, både på mails og opgaver, og de overholder altid aftaler. HFLYT er fair og behandler godset, som var det deres eget. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger!

Gitte Mejlhart

Administrationschef, Nordic IT

Vi har benyttet HFLYT i.f.m. en firmaflytning. Det var en god oplevelse, lige fra tilbudsgivning til den fysiske flytning. Tilbudsgivning var præcis og den oplyste pris var også den fakturerede pris. Ved flytningen kom lastbilen med to mand, som aftalt, præcist til den aftalte tid. De to flyttefolk arbejdede hurtigt og var meget lydhøre overfor vores ønsker om, hvorledes tingene skulle foregå. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi kan på det varmeste anbefale HFLYT til andre firmaer i.f.m. en eventuel flytning.

Leif Christensen

Country Manager, SATS Danmark

Vi har over en periode på 12 mdr. med stor tilfredshed brugt HFLYT. De er altid meget fleksible i forhold til at tage en akut opgave, samt sikre god planlægning af såvel store som små flytteopgaver. Deres priser ser jeg også som konkurrencedygtige. Jeg kan godt anbefale HFLYT.

Bettina Friis Andersen

Operations Manager, Firstclients

Firstclients har ad flere omgange benyttet sig af HFLYT. Da Firstclients har flere lokationer, har vi ofte brug for assistance til flytninger, hvor vi ved at alt er i orden, og at det foregår hurtigt og ordentligt. Derudover er det også et vigtigt kriterie for os at serviceniveauet lever op til Firstclients’ eget. Vi har Firstclienst har altid fået en fantastisk behandling, og vi vil ikke tøve med at benytte os af HFLYT fremover.

Dette skriver vores privatkunder:

Simon Dall

Dennis og Benjamin, de kom, de så og de flyttede. De var super venlige og mega effektive. De knoklede bare igennem og måtte ligefrem bede dem om at holde pauser. Jeg vil uden tøven bestille dem igen. Tak for en hurtig og smertefri flytning.

Charlotte

Fik anbefalet HFlyt og har ikke fortrudt det. Thomas og Benjamin kom til tiden, dannede sig hurtigt et overblik og knoklede. De passede godt på mine ting og var meget venlige. En god oplevelse som jeg varmt kan anbefale. 

Johanna Skotte

Fik anbefalet Hflyt/Flyttemand Olsen af en ven, og de levede helt op til mine høje forventninger. Glade, venlige og hurtige flyttefolk, der passede godt på mine ting.

Carsten Schaldemose

Super flytning! Rigtig gode, flinke, arbejdsomme, friske og humoristiske mænner. Stor tak til Oliver og Sonny 🙂
Kan varmt anbefale Hflyt. Det er ikke sidste gang vi ringer Hflyt🙂

Gitte Andersen

Det at skulle flytte er altid lidt af en pest, men med dette firma, SÅ meget lettere, meget fair pris, stor fleksibilitet og søde flyttemænd! - selv med en opgave som var MEGET tung - bruger dem gerne igen 🙂

Vi sætter pris på din feedback.

Scroll til toppen